Patient Apps

Akuthjælp til skadestuer i hele Danmark: App’en giver et overblik over eksempelvis åbningstider for skadestuer og akutmodtagelser, lægevagter, apoteker, tandlæge- og tandskadevagter, kiropraktorvagter og psykiatriske akuttilbud.

112 app: 112 app kan starte et opkald til alarmcentralen og samtidig sende mobilens GPS-koordinater afsted. På den måde kan du få hjælp hurtigere. Det kan i sidste ende redde menneskeliv.

TrygFonden Hjertestart app: TrygFonden har udviklet en app, der kan vise dig vej til de hjertestartere, som er registreret på hjertestarter.dk

Dagens Pollental: Med Dagens Pollental får du et komplet overblik over Dagens Pollental, Pollenvarslingen for den følgende dag og svampesporeniveauet. Du er altid sikret pollentallet fra den nærmeste målestation via den indbyggede GPS, og du kan styre, om du vil modtage bestemte pollenvarslinger som push-meddelelser direkte på din startskærm.

Astma og Idræt: Web-app, der henvender sig til forældre, idrætslærere og andre, der beskæftiger sig med idræt og børn med astma. App’en kan selvfølgelig bruges af alle, og indeholder en lang række forklarende videoer med øvelser, der specielt er tilpasset børn med astma.

Hovedpine: Få styr på hvornår og hvor ofte du har hovedpine, hvad der trigger den, symptomer, medicinforbrug, andre behandlinger og meget mere. App’en er udviklet af Pfizer med hjælp fra Dansk Hovedpine Center, Glostrup Hospital.

App til kræftpatienter og pårørende: Kræftens Bekæmpelse har udgivet en mobil-app til kræftpatienter og pårørende. App’en er lavet både til iPhone og android-telefoner og kan hentes i App Store og Google Play butik.

Diabetes App:  Se mere på Diabetes foreningens hjemmeside.